RSS
Hello! Welcome to this blog. You can replace this welcome note thru Layout->Edit Html. Hope you like this nice template converted from wordpress to blogger.

Sekolah@LPPKN..."Remaja Unggul, Wawasan Negara"


Sekolah@LPPKN kali ini telah bertolak ke daerah Raub pada 04052010. pada mula nya kami mengadakan meeting Unit Kaunseling bagi menjimatkan kos perjalanan......(jimat jimat jimat). Walaupun meeting kami sempoi jer tapi banyak isu-isu dan perkara-perkara berbangkit yang ditimulkan oleh semua PPM di daerah-daerah. Tapi sebenarnya aku menaip coretan ini adalah untuk berstory tentang program Sekolah@LPPKN di Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Methodist, Raub yang bertemakan "Remaja Unggul, Wawasan Negara"......setelah setahun aku dah lama tak buat slot Salam Perkenalan rasa mengah gak aku tapi di sebalik cite ni ada gak cite sakit hati tapi sekejap je la sakitnya huhhuhuhuhu semalam aku tido lewat menyiapkan slide aku mana tak nya si Fizul dia leh ttp plak laptop aku ....aku lak tak save adusssssssss (Teringat zaman belajar dulu...time2 buat assingment).

Program bermula tepat jam 8.30 pagiiiii!!! dengan topik Tak Kenal Maka Tak Cinta daripada uncle ...... pelbagai aktiviti telah dimasukkan bagi memeriahkan lagi suasana dan menaikan semangat para peserta. Selepas itu Anjakan Paradigma daripada Pak Chu disambung pula Jalingan Mesra oleh Kak Chu....dan aktiviti di teruskan oleh Pak Chu sekali lagi dengan tajuk Say No. Setelah penat setengah hari menyampaikan ilmu kepada adik2 kami berehat untuk makan tengah hari, tapi aku dan Pak Lang tidak bersama team yang lain untuk makan tenga hari .....( cari feel huuhuhuhuhu)

Tepat jam 2.00 petang.... Pak Lang memulakan aktiviti dengan Slot Masih Ada Yang Sayang............(penyelesaian kes) dan diakhiri dengan slot Impak Maksima oleh Uncle sekali lagi bersama2 dengan Kak Long..... Saat ini aku menggunakan segala ilmu yang aku pelajari dari kursus yang telah aku hadiri semasa Kursus Bina Insan di Pantai Cahaya Bulan minggu lepas ........dan keputusan nya sangat memberangsangkan........terima kasih UWAIS Consultancy..... Aku menghabiskan aktiviti kami pada kali ini tepat jam 5.00 petang..........Alhamdulillah kerjasama pihak sekolah dan para peserta amat mengalakkan.........kalau ada rezeki dan peluang yang lain akan kami datang lagi...........


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright 2009 Kisah aku...kehidupan daku.... All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy